EN | FI | SV
Muutoksia koko kevään ohjelmistossa

Mad Housen kevään ohjelmistoomuutokset jatkuvat vaikeasti ennustettavan epidemiatilanteen takia. Olemme uudelleenjärjestelleet ohjelmiston nyt huhtikuun puoliväliin asti, mutta muutoksia on luvassa myös toukokuulle. Pyrimme toteuttamaan valtaosan keväälle suunnitelluista teoksista joko siirtämällä esitysaikoja syksylle tai etsimällä taiteilijoiden kanssa vaihtoehtoisia toteutustapoja rajoitusten puitteissa. Osa esityksistä muuttuu residenssityöskentelyksi, osa muuntautuu muutamalle katsojalle esitettäväksi versioksi. Joitakin esityksiä joudumme valitettavasti perumaan. Priorisoimme sekä turvallisuutta että työssä jaksamista. Nopeat viime hetken muutokset ovat raskaita kaikille osapuolille, varsinkin kun poikkeuksellista tilannetta on jatkunut jo vuoden. Olemme huolissamme esittävien taiteiden kenttää koskevasta kollektiivisesta uupumisesta, joka sairastuttaa alaa vakavin ja pitkäkestoisin seurauksin.

Teoskohtaiset muutokset päivittyvät nettisivuillemme sitä mukaan kun ne varmistuvat. BAD HOUSE -festivaalista, jonka ajankohta on 12.-25.4., tiedotamme erikseen.

Esitystaiteen tekeminen, esittäminen ja kokeminen ovat tällä hetkellä valtavan haasteen ja murroksen edessä. Kiitos kaikille, jotka olette lähettäneet meille tsemppiviestejä ja eläneet poikkeusaikaa kansaamme vaikka emme voi tavata. Ikävöimme teitä kaikkia kamalasti! 


Kuva: Saara Autere / Olga Spyropouloun ja Katriina Kettusen teoksesta To organise our disappointments. 

 

 

Jaa: