EN | FI | SV

Current Presents: It's LIT!

Biljett: 0,00 €
Location : Mad Bar Visa karta

Datum:
27 april 2016 21:00

Current Presents: It’s LIT!

Currentin toiseksi viimeisenä iltana Mad Housen Ihana Baarissa teemana toimii uusi musiikki, sen monipuolisuus sekä monipuolisuudesta seuraava kaaos. Kahdeksan esiintyjää eri maailmoista, joiden yhdistävänä tekijänä toimii kulttuurisektorilla mahdollistajien asemassa toimiminen. Liian monta keikkaa, liian vähän aikaa. Miksi? Juuri siksi. It’s LIT!

Tapahtuman luonteesta johtuen aikataulut ovat hyvinkin eläväiset, mutta varmaa on se että Sekunti aloittaa klo 21, Ninth Floor soittaa puolen yön tuntumissa ja Viive vähän myöhemmin. Esiintyjät saattavat tehdä yllätysencoreja. Vapaa pääsy!

SEKUNTI
Tampereen Sävelen vuoden 2015 kansainvälisessä yhtyelaulukilpailussa toiseksi sijoittunut Sekunti on parikymppisten nuorten naisten muodostama yhtye, joka rikkoo genrejen raja-aidat ja hajottaa ennakkoluulot koskien sitä, millaista a cappella –musiikin tulisi olla.
”Me ollaan yhtye, joka on paljon enemmän kuin se, mitä sanasta lauluyhtye sulle tulee ensimmäisenä mieleen.”
https://www.facebook.com/acappellalauluyhtyesekunti

NINTH FLOOR
Lennokkaat loikat, energiaa sytyttämään vaikka koko maa. Tästä Ninth Floor on tehty. Scandinavian isoimmat festarit ja sadat keikat ympäri Suomea ovat nostaneet herrasmiehen maailmankartalle. Kokemus ja rakkaus kaikkeen musiikkiin yhdistyvät, kun Ninth Floor sekoittaa esiintyessään Hip-Hopin, R’n’B:n ja erittäin freesin festivaalisoundin. Kyseinen uniikki tyyli toi tunnustusta, kun Ninth Floor nimitettiin YleX:n tulevaisuuden toivoksi v. 2015.
http://www.ninthfloormusic.com/
https://www.facebook.com/NinthFloor/

ISASKARI
Kaaos ja siitä löytyvä kaunis harmonia, aallonharjalla pysymisen hetki, onnellisuuden ja liikkeen riita. Vanhat inspiraation lähteet löytävät tiensä tähän päivään, ja uudet kohtaamiset innostavat tarttumaan niihin. Currentissa vaikuttava Isaskari soittaa Mad Housella setin, jossa tehdaskaupungin ontto kaiku ja saksofoni piirtävät tilaa levottoman basson päällä.
https://www.facebook.com/currentfinland

VIIVE
Viive on DJ-tuottaja, jonka musiikillinen paletti vaihtelee nu-discosta deep housen kautta aina progressiiviseen houseen ja technoon asti. Perinteisestä setistä poiketen Viiveen kovalevyn ja vinyylikassin täytteeksi pakkautuu tätä iltaa varten kuumaakin kuumempia ja seksiä tihkuvia disco-klassikoita. Joten afrot päähän ja housut alas, luvassa on pornoa discomusiikin tahtiin!
https://www.facebook.com/viivedj
https://soundcloud.com/viive-fin

JUAN
Voiko etnomusiikin ja urbaanin trapin yhdistää? Miltä saundaa, kun sambariffi komppaa 808-bassoa? Juanin dj-setit seikkailevat etnosaundien ja urbaanin tanssimusiikin välimaastossa.
https://www.facebook.com/juansbeats
https://soundcloud.com/juan

BARELY LEGAL -93
Barely Legal -93 on kaunis mies, joka soittaa paskasti biisejä, jotka eivät ole edes sen omia. Ttu mikä äijä.

TEKNOROTTA
Järjettömän kovissa vesissä keitetty Teknorotta ei raskaan sarjan DJ-ansioistaan huolimatta jousta vaatimattomuudestaan; siispä hän pyysi keksimään hänelle tätä tapahtumaa varten uuden artistinimen ja kirjoittamaan uuden bion. Nimestään huolimatta Teknorotta soittaa tislatun puhdasta Housea, ja on hahmona kuin elävä Kaiku-klubi Super Nintendon sisällä. Parasta Kouvolaa mitä löytyy.

TARMIO
Tarmio on vaikuttanut yhtyeissä kuten 3 huonetta ja keittiö, Kumkvatti sekä Iskä ja sen tyhmät kaverit, joista kaikki nauttivat vuosikymmenen alussa orastavaa suosiota Orimattilan kulttuuripiireissä. Edellisen hypen innostamana Tarmio tekee hattutempun ja tuo herkän vaarallisen seksi-shownsa takaisin Mad Houselle, tällä kertaa harvinaisesti akustisena.
https://soundcloud.com/tarmio


Share: