EN | FI | SV
Mhh textlogo rgb turquoise

Pasi Mäkelä: Walrus Vampire Show

Walrus vampire show web
Play button
Liput: €
Paikka : Mad House Helsinki Katso paikka kartalla

Aikataulu:
01 lokakuu 2020 18:00
02 lokakuu 2020 18:00
03 lokakuu 2020 18:00

Liput tulevat myyntiin syksyllä!

***

Täydellisen sukupuuton uhkaama, oletettavasti sukupuoleton Vampyyri Mursu on joutunut jättämään sulavan pohjoisnavan ja elättää nyt itsensä Keski-Euroopassa performanssitaiteilijana. Vampyyri Mursu opastaa ihmisiä ihmisyyden ihmeisiin; verenjuonnin ja possessiokohtausten lomassa opetellaan yhdessä esim. Euroopan lähihistoriaa ja taiteen tekemisen perusniksejä.

Esitys yhdistää näyttämötaiteen eri osa-alueita; nykyteatteri, stand-up komiikka, butoh-tanssi, slapstick komedia, performanssitaide ja satuteatteri muodostavat makaaberin ja yllättävänkin kokonaisuuden. Esitystä leimaa anarkistis-ironinen suhtautuminen aikamme ilmiöihin, sekä monityylinen ja fyysinen esiintyminen.

Ohjaus/käsikirjoitus/esiintyminen: Pasi Mäkelä

Pasi Mäkelä (s. 1975) on Prahassa asuva Suomalainen esitystaiteilija ja muusikko.  Hän on työskennellyt aktiivisesti Suomen ja Tsekkien lisäksi Itävallassa ja Saksassa, vieraillut esityksillään myös Venäjällä, USA:ssa, Ranskassa, Georgiassa, Slovakiassa yms. Aiemmat sooloteokset Uuno Turhabuto (2004-08) ja Tonttu (2012-17). Sabotanic Garden -ryhmän perustajajäsen.


Jaa: