EN | FI | SV

Prekaarit Praktiikat: PRACTICES OF LOVE AND BODY 1-3 | POSTPONED

Biljett: Free / maksuton / gratis
Location : Mad House Helsinki / Teurastamo Visa karta

Vapaaehtoinen pääsymaksu | Voluntary donations requested
Kesto | Duration aprox. 2h
Datum:

*The events are postponed due to the COVID-19 pandemic. Dates TBC.

Practices of Love and Body 1-3 är en evenemangsserie där arbetsgruppen Prekaarit Praktiikat (Prekära Praktiker) delar in sitt konstnärliga arbete i olika öppna tillställningar för samtal, experiment och lyssnande. Stommen består av de konstnärliga metoder som arbetsgruppen har utvecklat.

Tillställningen bjuder in dig som deltagare till att se och höra, att bli hörd om det är det du vill – eller att bara vara, till att dricka kaffe och tänka och glömma bort alla prestationskraven.

Prekaarit Praktiikat är arbetsplattform för tio danskonstnärer, vars syfte är att ge rum för utövande och undersökande av den ofärdiga konsten.

Den självföretagande konstnären befinner sig i ett ekonomiskt och samhälleligt prekariat, en instabil position. Prekaarit Praktiikat stöder den frilansande konstnärens möjligheter att bedriva en tillfredsställande yrkesutövning och skapar utrymme för att förverkliga konstnärlig praktik trots svåra arbetsförhållanden.

Arbetsgrupp: Elias Girod, Tiia Kasurinen, Ella-Noora Koikkalainen, Sanni Kriikku, Pie Kär, Taru Koski, Jan Nyberg, Anne Rönkkö, Tuuli Vahtola, Vanessa Virta ja Soile Voima.


Share: