EN | FI | SV

Prekaarit Praktiikat: PRACTICES OF LOVE AND BODY 1-3 | SIIRTYY VUODELLE 2021

Liput: Free / maksuton / gratis
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Vapaaehtoinen pääsymaksu | Voluntary donations requested
Kesto | Duration aprox. 2h
Aikataulu:

*Korona tilanteesta johtuen iltamat siirtyvät vuodelle 2021. Iltaminen ajankohta varmistuu myöhemmin.

Practices of Love and Body on sarja iltamia, joissa Prekaarit Praktiikat -työryhmä jakaa taiteellista työskentelyään keskustellen, kokeillen ja kuunnellen. Tapahtumien rankana toimii työryhmän jäsenten harjoittamat taiteelliset praktiikat. Kaikissa illoissa on oma, vaihtuva teemansa.

Tapahtuma kutsuu sinut osallistujana katsomaan, kuulemaan, olemaan kuultavana jos niin haluat, ajattelemaan, vain olemaan, juomaan kahvia & teetä, ja unohtamaan suorittamisen paineet.

Esittävät praktiikat ovat yhteisöllisiä, yhdessä kehollistuvia ja yhdessä koettuja, todistamista edellyttäviä tapoja olla maailmassa.

///

Prekaarit Praktiikat on kokonaisuudessaan yhdentoista tanssitaiteilijan muodostama työskentelyalusta, jonka tavoitteena on luoda tilaa keskeneräisen taiteen harjoittamiselle ja tarkkailulle. Taiteilija itsensä työllistäjänä on taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti prekaarissa, epävaakaassa asemassa. Prekaarit Praktiikat tukee freelance-taiteilijan mahdollisuutta tehdä mielekästä taiteellista työtä ja antaa taiteelliselle praktiikalle mahdollisuuden toteutua ja materialisoitua vaikeista työoloista huolimatta.

Työryhmä: Elias Girod, Tiia Kasurinen, Ella-Noora Koikkalainen, Sanni Kriikku, Pie Kär, Taru Koski, Jan Nyberg, Anne Rönkkö, Tuuli Vahtola, Vanessa Virta ja Soile Voima.


Jaa: