EN | FI | SV

SYYSKAUDEN AVAJAISET 2019

Liput: -
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Ilmainen
Tule ja mene kun sinulle sopii
Aikataulu:
13 syyskuu 2019 17:00

Tervetuloa tutustumaan Mad Housen syksyn ohjelmistoon & uusiin tiloihin ja viettämään iltaa hyvässä seurassa. Tule kun ehdit ja lähde kun haluat!

17:00 Ovet auki, DJ Masha & DJ Cute Cumber MYÖS-kollektiivista
18:00 Tervetuliaissanat & lyhyitä esityksiä: Jay Mar Albaos, Niko Hallikainen ja Oblivia
19:00 DJ Masha & DJ Cute Cumber MYÖS-kollektiivista jatkavat
20:00 PIMEÄ HEDELMÄ

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Vapaa pääsy! LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!!!!

*****

Jay Mar Albaos kylvää avajaisissa pavun siemenet. Kylvö on osa kestollista teosta Those Who Were Scattered From the Heavens, joka käsittelee kasvua olemassaolon muotona. Pavun idut kasvavat viikon ajan ja sato korjataan pe 20.9 sadonkorjuujuhlissa.

Niko Hallikaisen teos Television kantaesitetään lokakuussa Mad Housessa. Avajaisissa nähdään lyhyt puhe-esitys, joka on spin off -runo tulevasta teoksesta.

Esitystaideryhmä Oblivia esittää otteen tuoreesta Light & Easy teoksesta.

MYÖS on helsinkiläinen DYI-kollektiivi, tapahtuma-alusta ja verkosto, joka edustaa elektronisen musiikin kentällä aliedustettuja toimijoita. DJ Masha on kiinnostunut tee-se-itse kubeista ja tapahtumista. Hän arvostaa vapaasti tyyli- ja genrerajojen yli ja välillä liikkuvaa musiikkia, vastaanottavaista ilmapiiriä ja turvallisia tiloja. DJ Cute Cumber alias Kiia Beilinson on helsinkiläinen suunnittelija, taiteilija ja esiintyjä. Hän suosii häpeilemättä musiikkia, jossa pääosassa ovat naiset, femme- ja ei-valkoiset identiteetit.

PIMEÄ HEDELMÄ on tuore rap-yhtye jonka muodostavat räppärit Vane Vane ja Kaisa Cleva, sekä tuottaja Liki. Bändin musiikki on soundiltaan bassovoittoista ja sumuisaa, mutta silti enemmän pomppii kuin laahaa. Tekstit kumpuavat synkästä mielenmaisemasta ja elämän älyttömyyttä tarkastellaan ironisen toteavaan sävyyn. Pirkanmaalta alun perin lähtöisin oleva yhtye tunnetaan vahvasta livepresenssistään. Bändi julkaisi ensimmäiset omakustanteiset singlensä syksyllä 2018 ja debyytti-EP:n Ei leiki huhtikuussa 2019.

YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=bkTTcWXKx6s
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6hr3wtrpG25tM0VvJz2bwG?si=OH0Lb_VuTEKpAeb6mGdM-Q

 

 


Jaa: