EN | FI | SV

Deep Time Transcestors -larp

Liput: Osallistumismaksu 5-30€ maksukyvyn mukaan
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Kieli, Language: suomi ja englanti | Finnish and English
Kokopäivän tapahtuma klo 11-19 | Whole day event from 11am to 19pm.
Aikataulu:
04 maaliskuu 2021 11:00
04 maaliskuu 2021 11:00

*Peli järjestetään to 4.3. pienelle pilottiryhmälle. Työryhmä on suoraan yhteydessä alkuperäiseen tapahtumaan ilmoittautuneisiin pelaajiin.

///

Deep Time Transcestors -larp on spekulatiivinen fiktio evoluutiosta. Peli avaa moniulotteisen aika-avaruuden, jossa osallistujat voivat tutkia, miltä tuntuu ruumiillistaa trans-esivanhempien ruumiita tässä ajassa. Pelissä ryhmä trans- ja ei-binäärisiä ihmisiä ovat kerääntyneet yhteen manatakseen esiin historioiden takaisen trans-esivanhemman, joka vie heidät syväaikamatkalle aikaan, jolloin kaikki monisoluinen elämä oli vielä veden alla. Teos matkaa läpi queerin esihistoriallisen ajan somaattis-fiktiivisten harjoitteiden avulla. Tavoitteena on ruumiillistaa evoluution perustavanlaatuista queeriyttä, ja osoittaa kuinka elämän alkuperä ilmenee trans(ina) ja ei-binäärisenä.

Peli on suurelta osin ei-verbaalinen ja keskittyy liikkeeseen ja kosketukseen. Pelaajahahmot tutkivat esi-selkärankaisia, sykkiviä ja vetisiä ruumiitaan aistien, tunnustellen ja liikkuen, sekä muodostavat hybridejä trans-esivanhempi suojelussymbiontteja fyysisessä kontaktissa toisiinsa*.

Peli on avoin trans, ei-binäärisille ja sukupuolisopeutumattomille ihmisille.

*Pelissä kosketetaan muita pelaajia käsien ja käsivarsien alueelle. Kosketusta sisältävät pelikohdat tehdään kasvomaskit päällä. Jos joulukuussa korona-tilanne on vakavampi, kosketusmekaniikat korvataan välimatkan sisältävillä mekaniikoilla.


Kielet: Suomi ja englanti.
Ilmoittautuminen ja lisää infoa pelistä: http://anateoalaruona.net/deep-time-transcestors-larp/
Ilmoittautuminen alkaa 21.9. ja sulkeutuu 26.10.
Osallistumismaksu: Maksa mitä haluat. Työryhmä lahjoittaa osallistumismaksut kokonaisuudessaan Black Trans Travel Fundin toimintaan.

Työryhmä:

Larp-suunnittelu: Ana Teo Ala-Ruona, Even Minn, Pihla Lehtinen 
Äänisuunnittelu: Satu Kankkonen
Pukusuunnittelu: Alvi Haapamäki
Taiteellinen ja teoreettinen neuvonanto: Camille Auer, Eeti Piiroinen
Dramaturginen dialogi: Emil Santtu Uuttu
Tuotanto: Riikka Thitz
Valokuvaus: Nova Kaspia

Deep Time Transcestors -projektia on tukenut Koneen Säätiö.


 


Jaa: