EN | FI | SV
Mhh textlogo rgb turquoise

Auer & Ala-Ruona: Ruff Lekking & Extinct

Promokuva ruff lekking and extinct
Play button
Liput: 18 / 12 / 10 €
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Language | Kieli | Språk: English
Aikataulu:

Taiteilijat työskentelevät maalis-huhtikuussa Mad Housessa residenssissä ja esittävät työskentelyn päätteeksi teosdemon ja/tai avaavat prosessia verkkokeskustelussa. Aikataulut ja yksityiskohdat varmistetaan myöhemmin.

***

Ruff Lekking & Extinct on kahden erillisen sooloesityksen ilta. Esitykset uudelleenkirjoittavat asioiden luonnolliseksi nimeämisen tarinoita, ja vievät katsojat kosteikkolintujen queer-orgioista elävien kuolleiden alamaailmoihin.

Auer ja Ala-Ruona valmistelevat esityksiä vuoropuhelussa keskenään. Heidän yhteistyönsä on saanut alkunsa molemminpuolisesta ihailusta ja syvästä ystävyydestä.

Esitykset ovat englanniksi. Lue lisää teoksista.

Camille Auer on kirjoittaja, taiteilija ja esiintyjä, jota kiinnostaa itseyden ja toiseuden yhteiskunnallinen määrittyminen. Hän etsii työssään pistettä, jossa teoria tihkuu toiminnaksi, tai toisin päin, materiaali paljastaa merkityksensä. 

Teo Ala-Ruona on performanssi- ja kuvataiteilija. Hänen työnsä käsittelee seksiä, queer-ekologiaa, ympäristömyrkkyjä ja sukupuolta, pyrkien määrittämään uudelleen kieltä ja kertomuksia mielihyvästä ja intiimiydestä saastuneella maapallolla.


Jaa: