EN | FI | SV

Auer & Ala-Ruona: Ruff Lekking & Extinct

Liput: €
Paikka : Mad House Helsinki / Teurastamo Katso paikka kartalla

Language | Kieli | Språk: English
Aikataulu:

Esitykset ja demot on peruttu korona-pandemian takia. Taiteilijat työskentelevät maalis-huhtikuussa residenssissä Mad Housessa ja avaavat työskentelyprosessia myöhemmin julkaistavassa tekstissä.

***

Ruff Lekking & Extinct on kahden erillisen sooloesityksen ilta. Esitykset uudelleenkirjoittavat asioiden luonnolliseksi nimeämisen tarinoita, ja vievät katsojat kosteikkolintujen queer-orgioista elävien kuolleiden alamaailmoihin.

Auer ja Ala-Ruona valmistelevat esityksiä vuoropuhelussa keskenään. Heidän yhteistyönsä on saanut alkunsa molemminpuolisesta ihailusta ja syvästä ystävyydestä.

Esitykset ovat englanniksi. Lue lisää teoksista.

Camille Auer on kirjoittaja, taiteilija ja esiintyjä, jota kiinnostaa itseyden ja toiseuden yhteiskunnallinen määrittyminen. Hän etsii työssään pistettä, jossa teoria tihkuu toiminnaksi, tai toisin päin, materiaali paljastaa merkityksensä. 

Teo Ala-Ruona on performanssi- ja kuvataiteilija. Hänen työnsä käsittelee seksiä, queer-ekologiaa, ympäristömyrkkyjä ja sukupuolta, pyrkien määrittämään uudelleen kieltä ja kertomuksia mielihyvästä ja intiimiydestä saastuneella maapallolla.


Jaa: